Wednesday, 21 December 2011

Seriously aku cakap aku jealous tengok orang yang "Couple" tuhh. Hiwhawhiwhaw, masuk bulan nih aku dah 3 bulan hidup tanpa berpaasangan. Memanglah bosan tahap cipan, sebab? K selalunya 24 hours aku busy dengan handphone. Sekarang kalau aku guna pun, Call kawan texting kawan . Boleh jadi gila aku macam ini. Hahaha, Tapi kadang kadang aku rasa bebas. Sebab yelahkan bila couple nihh. Kalau aku gurau ke cakap ke apabenda jelah. Mesti boyfriend jealous! K memanglah aku tau dia orang tuhh caring tapi takpayahlah sampai nak kongkong habis. Wtf kan? Hihii -,-

Okayy aku adalah suka budak nihh. Haha, Budak nih duduk dekat sikamat. Aku pernahlah juga pergi rumah dia timetuhh abang ke akak dia khawin. Hiww tapi aku takdalah jumpa dia. K sumpah handsome bagi akulahh. Tapi aku taktau macam mana nak cakap dengan dia. K seriously kita orang tak pernah bercakap ke apake. Kalau jumpa je kita orang main pandang pandang. Awwww, I like ittt♥ Hahaha, K Nad kawan baik aku cakap 'Jangan tunggu lama-lama, bagi je number handphone'. Hahaah, nampak sangat aku syok dekat dia. Nnati dia kembang, LoL.


Tapi susahlah. Hiwhawhiwhawwww, Aku memang dah kenal dia lama. Bila tengok dia asyik pandang pandang je jatuh hati aku wei! Hahaha. Tapi dulu aku kan ada boyfriend, so aku lupekan dia. Biarlahh tapi sekarang aku dah takda boyfriend. Hahaa, inilah masanya. Kalau dulu aku seorang budak yang suka menangis sekarang aku nak jadi budak yang suka senyum. Senyumkan sedekah? :) Lagi manis gituu, kalau masam je muka. Semua orang takut dengan kita, Takboleh takboleh. Nak jadi friendlylah . Macam Ibu saya♥

Bila sekolah nanti takda lagilah jumpa budak tuhh. Hiwwww, kau tunggu nanti aku ngorat kau. Kau pikir aku tak reti? Hahaha, Aku dah pro okay? :D Tapi takut ngorat dapat yang tua tidak bergigi. Lari pecut aku, frust menonggeng. K kau tengok kau tengok aku cubaaa juga nanti. K aku rasa dah over. Kbai ^^V /a>" />

Suka? Like sahaja okay ◕‿◕

No comments:

Post a Comment