Wednesday, 4 January 2012


Happy New Year pembaca tetap blog Izatul. Mintak Maaf sangat sangat sebab tidak sempat nak update cerita baru. Memang busy sangat sangat, Sabtu haritu Izatul ada kenduri. Anak aunty khawin, jadi nak buat macam mana kan. Kenalah turun padang. Hahaha, Then Ahad pergi beli barang sekolah semua. Barang barang adik . Then Isnin hantar kakak balik university. Haih memang takda masa sangat. Haa Jumaat haritu Birthday Izatul, Alhamdullilah dapat sambutan tahun nih . Izatul dapat 200 lebih wishes dari dia orang semua. Seriously pecah rekod. :D Hahaha, Ibu dengan Ayah juga ada bagi hadiah. Hiwhaw, Kakak Izatul pun sama. Sebelum tuh dia dah bawak Izatul pergi tutti fruty :) Auwmmm hahaha! Tapi dia penipu cakap nak bagi tali gitar dekat Izatul . Sedih kita :-(

Terlanjur dah edit blog nih. Nak tanya macam mana first day sekolah korang? Amacam, Ok ke Ko? Hahaha. Izatul sebenarnya tak sangka dah form3 . Dan pada tahun ini bakal menduduki PENILAIAN MENENGAH RENDAH iaitu PMR. Memang taklah Izatul nak main main belajar lagi. K nasihat Izatul, Janganlah abaikan pelajaran, Suatu hari nanti korang mesti terkilan ^^V. Heee, sambung. Tahun nih prestasi Izatul menurun. Izatul masuk kelas numbe2. 3 gigih. Seriously memang terkilan sangat sangat sebab time form2 tak belajar betul betul xD Sedih sangat sebab terpaksa tinggalkan kelas krk. RINDU weh budak budak kelas tuh, Dia orang awesome sangat sangat :D

Tapi takpalahkan, Kelas number2 pun okay. Sebenarnya kelas mana tak penting, cuma hati nih je yang penting. Belajar ke tak . Nasib baik sama kelas dengan kawan kawan form1. Heeeee, Jadi gila aku weh. Memang jahanamlah kelas tuh :D Btw Azam baru kita nak dapat straight A's in PMR, Amin :) Kena usaha lebihlah ni. Izatul nak Ibu bangga dekat Izatul walaupun sekolah biasa tapi Izatul luar biasa. Dan mahu mengikut jejak langkah kakak kakak Izatul . Amin amin amin . Hahaha -..- Dan kalau result bagus, Pikir form4 nanti bolehlah pindah sekolahlah :)

Sememangnya kita sebagai manusia tidak pernah lari dengan kegagalan. Bila result upsr sangat menghampakan Izatul nak PMR ini buktikan dekat kakak Izatul yang aku nih bukanlah bodoh. Walaupun hanya sekolah biasa :D Hiwhaw, Doakan kejayaan Izatul ya? :* Terima kasih . /a>" />

Suka? Like sahaja okay ◕‿◕

No comments:

Post a Comment