Tuesday, 14 February 2012

Doesn't mean aku suka kau lagi, Just sweet memory k ? :D



"aku tidak berharap untuk menjadi orang yang terpenting dalam hidupmu, kerana itu permintaan yang terlalu besar bagiku, aku hanya berharap suatu hari nanti jika kau melihatku, kau akan tersenyum dan berkata"kaulah yang selalu menyayangiku"


I don't know kenapa I tetiba sahaja bertukar menjadi orang jiwangs. Hurmgh, I pun taktaulah kenapakan. Eeee maybe I punya hati ini sangat macam cibai kot. Ahaha, Sangat mengedik k :-) Semestinya I rasalah kan hati ini suka sangat melebih-lebih. K I ada adik angkat k, I rasa bodoh pulak beradik radik angkat nih. K sebenarnya cerita macam ini, Cik Salsa tunjuk budak itu dekat I lahkan. Then I tengok macam macho saja budak tuh. I terus pergi dekat budak tuh then kata .

Izatul Munira: Kau jadi adik angkat aku k? :-) *Brutal habis.
Budak: Hah? *Sambil senyum tunjuk gigi :-D
Izatul Munira: Kau cakap okay jelah, K skrg kau adik aku :)
Budak: Yelahyelah ^^v sambil tersenyum malu malu >.<

Aku cinta kamu. Aku sayang kamu. Aku rasa separuh mahu mampus bila kamu pergi. K memang memang tapi sampai sekarang aku rasa bodohnya sebab terpaksa terima kau dulu ye? K sangat bodoh apabila dipaksa suka dekat diri lau tuh. Alah, bukannya apa. Aku tension ah kalau kau asyik nak desak aku terima kau semua. Tension ah tension ah >.< Jadi dengan pilihan hati yang sangat macam chiebai aku pung terima kau. Ah, Sekarang kau takpayahlah nak terfikir apa-apa ke sebab aku dah malas nak ingat hari bahgia kita dulu-dulu ya :D Btw aku teringat tarikh kita lah first puasa ken? Awwww, Malam raya anniversary kite ah :| K rindu time tuh ;-( *Now i'm start cring myself . 

Sekarang hidup aku bebas dan sebebas-bebasnya. Tanpa orang control means aku boleh lepak dengan kawan lelaki aku k? Hahaha, kalau dulu oopsss kalau lima bulan yang lalu aku takboleh lepak dengan budak lelaki. Iyalahkan, Maklum kita ini ada boyprend kalau layan lelaki lain tersinggung pulak perasaan kau. Well, Nanti apa pula orang cakapkan . So, Kalau kawan tuh adalah juga batasan :D

Now. Bila aku fikir dan fikir apa yang cikgu Faridah Jali cakap, Jodoh tak kemana pun. Kalau orang yang sibuk dan sibuk mencari boyfriend sekarang ini semuanya tak percaya dekat jodoh. Then bila cikgu Sarimah cerita pasal masa depan. Aku rasa macam nak belajat betul-betul. Aku rasa macam orang bodoh je yang nak masa depan dia hancur . K memang aku nak work hard nak capai target straight A's . Amin -.-
Thanks cikgu, Ah now aku bersemngat dah nak belajar. Kauorang? :)

Hihihi. Selama breakup dengan kau memang seriously takda pengganti. Kalau boleh status* aku begini, biarlah aku tak kesah . Kadang-kadang hidup ini seronok bagi aku. Kadang-kadang sedih dan sewaktu dengannya . Hm . Apalahkan, Aku jealous sangat tengok orang yang bercouple nih. Like macam kawan aku dah nak setahun dah. Ah beruntungkan ? :| Aku tak pernah merasa pun . Hihi, Tak adil sungguh xD 

Jangan tanya aku ada suka sapa-sapa tak? Suka tuh memanglah ada, Tapi aku tak sayang langsung. Maaf aku rasa hati ini sangat tak bersedia kerana mungkin ada lagi serpihan kasih sayang aku dekat dia. Walaupun ia hanya sekecil zarah. Heeeeeeeee, Aku kalau tengok lelaki yang handsome handsome je. Ah bodoh, Tapi rupa paras tak penting , yang bagiku penting ialah akhlak agama dia.  Kalau bagus , K aku tak kesah pun. Harhar. K aku rasa aku macam bodoh sebab aku taktau nak cakap apa sekarang :| Ha, Aku ulang balik hati aku takda tersayang dekat seseorang pun kerana mungkin serpihan kasih sayang kau masih terpendam dalam hati ini . Cettttt !!!


-Kelas tambahan kita dah mula, Besok sj doakan kejayaan kita:)

 
/a>" />

Suka? Like sahaja okay ◕‿◕

No comments:

Post a Comment